Au fost identificate tinerele care au bătut o adolescentă la Ciocana

  • 08 Februarie 2021 15:06
Au fost identificate tinerele care au bătut o adolescentă la Ciocana

Tinerele care apar într-un video, lovind și umilind o adolescentă, au fost identificate. Sunt eleve la trei licee din capitală. Informațiile au fost prezentate la ședința operativă de la Primărie de către Lilian Luca, șef-adjunct al Direcției de poliție a municipiului Chișinău, transmite IPN.

Lilian Luca a menționat că este vorba despre un act de huliganism. Urmează audieri pe caz, după care se vor lua decizii. Agresoarele au între 13 și 16 ani. Ele sunt eleve ale liceelor „Ginta Latină”, „Olimp” și „Mihail Berezovschi”.

„Cazul este în gestiunea Inspectoratului de Poliție Ciocana. Și vom lua decizii pe el în cel mai scurt timp. Într-adevăr, este un caz sfidător și obraznic. Noi demult în municipiu nu am avut asemenea situații. Și respectiv, răspunderea va fi pe măsură, destul de dură și obiectivă totodată, față de aceste cazuri”, a mai declarat adjunctul Direcției de poliție.


Duminică, 7 februarie, în sursele mass-media și rețelele de socializare au apărut imagini video în care un grup de fete agresează o adolescentă. În cadrul măsurilor întreprinse de către angajații poliției a fost identificată tânăra agresată. E vorba de o minoră de 15 ani.

Astăzi, 8 februarie, minora, împreună cu mama, s-au prezentat la Inspectoratul de Poliție Ciocana, unde au depus o plângere cu privire la cele întâmplate. Fata a comunicat că conflictul a avut loc în seara de 5 februarie, pe bulevardul Mircea cel Bătrân în spatele unui supermarket.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia organul de urmărire penală urmează să audieze minorele care au agresat victima, pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate, cât și rolul pe care l-a avut fiecare fată în parte.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
27,24
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:0,51 m/s
Thu
21
Fri
21
Sat
23
Sun
24
Mon
27
Arhivă Radio Chișinău