Atenție, șoferi! Evitați aceste puncte de trecere a frontierei pentru că sunt cele mai aglomerate

  • 07 Ianuarie 2020 11:48
Atenție, șoferi! Evitați aceste puncte de trecere a frontierei pentru că sunt cele mai aglomerate

Poliția de Frontieră vine cu recomandări pentru cetățenii R. Moldova care planifică să călătorească în afară și anunță care sunt cele mai aglomerate puncte de trecere, pentru a le evita.

Astfel, în cazul unei călătorii în România sau în țările Uniunii Europene, trebuie să cunoașteți că punctul de trecere Leușeni este cel mai solicitat, iar un flux sporit se atestă între orele 04:00-10:00 la ieșire din țară și 16:00-22:00 la intrare în R. Moldova.

Pentru a reduce timpul de așteptare la trecerea frontierei prin acest punct de trecere a frontierei, oamenii sunt îndemnați să planifice călătoria luând în calcul perioadele aglomerate. Polițiștii de frontieră recomandă călătorilor să aleagă alte puncte de trecere situate la frontiera moldo-română, precum punctele de trecere Sculeni, Costești sau Cahul.

Cei care au un sejur planificat în Ucraina, trebuie să știe că cel mai aglomerat punct de trecere este Criva. Un flux sporit în acest punct de trecere a frontierei este între orele 04:00 - 12:00 la ieșire din R. Moldova și 15:00 - 20:00 la intrare.

În acest sens, polițiștii de frontieră recomandă punctele de trecere situate în nemijlocita apropiere, cum ar fi: Larga-Kelmențî sau Briceni-Rossoșani, unde fluxul este mult mai redus și trecerea frontierei mai rapidă. Pe drum sunt instalate semne rutiere care direcționează spre acestea.

Totodată, situația la intrate în PTF comun Criva - Mamaliga, dinspre Ucraina, poate fi vizualizată: https://dpsu.gov.ua/ua/border/.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
22,74
Cer fragmentat
Umiditate:59 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău