Atenție, călători! Circulația transportului public va fi sistată duminică în Piața Marii Adunări Naționale

  • 12 August 2023 14:23
Atenție, călători! Circulația transportului public va fi sistată duminică în Piața Marii Adunări Naționale

Primăria Municipiului Chișinău informează că duminică, 13 august 2023, circulația transportului public pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și A. Pușkin va fi sistată între orele 14:00-24:00. În acest interval de timp, în Piața Marii Adunări Națională se va desfășura a doua ediție a evenimentului dedicat tinerilor din capitală „Chișinău Youth Fest” 2023.

Prin urmare, transportul public (troleibuze, autobuze), care traversează Piața Marii Adunări Naționale, va fi redirecționat pe străzile adiacente, după cum urmează:

TROLEIBUZE:

Rutele nr. 1, 5, 8 și nr. 22 vor circula pe str. București (tur-retur);

Ruta nr. 4 spre Buiucani - pe str. București, iar spre Botanica - de pe str. V. Lupu - pe str. A. Mateevici - A. Pușkin - bd. Ștefan cel Mare și Sfânt;

Ruta nr. 34 spre Centru - pe str. București, iar spre comuna Trușeni - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile V. Alecsandri - București - pe traseu;

Se suspendă activitatea troleibuzului turistic pentru ziua de duminică - 13.07.2023.

AUTOBUZE:

Ruta nr. 5 - tur: pe traseul stabilit;

retur: de pe str. Mit. G. Bănulescu - Bodoni pe str. Columna, str. V. Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Ruta nr. 9 - tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mit. G. Bănulescu - Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit și retur de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. A. Pușkin,  str. Alexandru cel Bun, str. Mit. G. Bănulescu - Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 11 - tur/retur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. A. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mit. G. Bănulescu - Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 26 - tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mit. G. Bănulescu - Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit. Retur pe traseul stabilit.

Ruta nr. 46 - tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. A. Pușkin,  str. Alexandru cel Bun, str. Mit. G. Bănulescu - Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit. Retur de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mit. G. Bănulescu - Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:4,12 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău