Astra Giurgiu s-a calificat în primăvara europeană

  • 09 Decembrie 2016 08:14
Astra Giurgiu s-a calificat în primăvara europeană

Campioana României, Astra Giurgiu, s-a calificat în primăvara europeană clasându-se pe locul doi în urma ultimei etape din faza grupelor Europa League.

Astra a obținut calificarea după o remiză albă pe teren propriu cu AS Roma, dar a profitat de victoria surprinzătoare a echipei cehe Viktoria Plzen cu scorul de 3-2 în fața Austriei Viena. Cehii au reușit să întoarcă rezultatul după ce au fost conduși cu 2-0. În clasamentul final al grupei As Roma a ocupat locul 1 cu 12 puncte, iar Astra – locul doi cu 8 puncte.

Steaua București avea nevoie de o victorie în meciul din deplasare cu Villareal pentru a merge mai departe. Roș-albaștrii au suferit înfrângere, scor 1-2 și au ocupat ultimul loc în grupă cu 6 puncte. Unicul gol al vicecampioanei României a fost marcat de Vlad Achim.

Foștii steliști Alex Chipciu și Nicușor Stanciu au înscris ambele goluri ale formației belgiene Anderlecht în înfrângerea suferită în fața francezilor de la Saint-Etienne, scor 2-3. Ambele echipe s-au calificat însă în șaisprezecimile Ligii Europa.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău