Astăzi se deschide sezonul estival pe litoralul de la Vadul lui Vodă

  • 25 Mai 10:00
Astăzi se deschide sezonul estival pe litoralul de la Vadul lui Vodă

Se dă startul sezonului estival 2024 pe litoralul de la Vadul lui Vodă. Cu acest prilej, pe 25 mai, va fi organizat un amplu eveniment tematic pe parcursul zilei. Activitățile vor debuta la ora 14.00, cu un spectacol muzical lângă plajă și vor dura până la ora 22.00. Vor evolua interpreții Igor Cuciuc, Vladimir Fotescu și Orchestrei „Avanti”. La fel, pe scenă vor evolua Ansamblul de dansuri populare „Mărțișor”, interpretul Sergiu Țurcanu, DJ Sergiu Bulgar, transmite IPN.

Pe plaja de la Vadul lui Vodă sunt amenajate mai multe zone pentru practicarea sportului: teren de baschet, volei, tenis de masă, badminton, mese de șah și zonă workout. Pentru copii au fost instalate terenuri de joacă.

Primăria municipiului Chișinău precizează că, pe data de 25 mai, va fi suplimentat numărul de curse a autobuzului nr. 31, care circulă pe ruta suburbana „strada Tighina – orașul Vadul lui Vodă”.

Vor mai fi adăugate curse spre Vadul lui Vodă înainte de începerea concertului, dar și seara, după încheierea manifestării, vor mai fi adăugate două curse dinspre Vadul lui Vodă spre Chișinău. Ultimul autobuz va pleca din stația de la plajă la ora 22.35.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
17,18
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Tue
22
Wed
25
Thu
22
Fri
21
Sat
25
Arhivă Radio Chișinău