Începe cea de-a șasea ediție a Zilelor Filmului Românesc din R.Moldova

  • 22 Octombrie 2020 13:10
Începe cea de-a șasea ediție a Zilelor Filmului Românesc din R.Moldova

Astăzi începe cea de-a șasea ediție a Zilelor Filmului Românesc (ZFR) din Republica Moldova, care va avea loc online în perioada 22-25 octombrie. Unsprezece lungmetraje, atât noi, cât și clasice, vor putea fi văzute în cadrul evenimentului, anunță organizatorii.

Filmele vor putea fi vizionate timp de patru zile pe site-ul evenimentului zfrmd.ro, la orele indicate în program. Accesul la filme este limitat exclusiv la teritoriul Republicii Moldova.

Astfel, Zilele Filmului Românesc se adaptează în acest an la condițiile speciale determinate de pandemia de COVID-19. Prin urmare, proiecțiile, care aveau de obicei loc în sala de cinema, se mută online. Evenimentul își păstrează structura de până acum, având patru secțiuni, și incluzând discuții cu regizori și actori.

Printre filmele ce vor putea fi vizionate se numără „Heidi”, de Cătălin Mitulescu, documentarul „Colectiv”, de Alexander Nanau, animația „Călătoria fantastică a Maronei”, a regizoarei Anca Damian, „Cardinalul” film regizat de Nicolae Mărgineanu, și altele.

Radio Chișinău este partener media al evenimentului.

Filmele pot fi vizionate aici: https://zfrmd.ro/?fbclid=IwAR0eaN_pjP5hI3iv5IXjQQnw7sca7yY0iA8WjzXDhbZVza1um-esB1BcaeM

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:69 %
Vint:4,12 m/s
Fri
29
Sat
27
Sun
22
Mon
23
Tue
25
Arhivă Radio Chișinău