Astăzi este ultima zi de depunere a actelor pentru înregistrarea candidaților la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020

  • 01 Octombrie 2020 10:54
Astăzi este ultima zi de depunere a actelor pentru înregistrarea candidaților la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020

Astăzi este ultima zi de depunere a actelor pentru înregistrarea candidaților la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020.

Comisia Electorală Centrală a înregistrat până acum șase candidați la funcția de președinte al Rep. Moldova. Este vorba de Renato Usatîi (Partidul Nostru), Andrei Năstase (Platforma DA), Tudor Deliu (PLDM), Igor Dodon (candidat independent), Violeta Ivanov (Partidul Șor) și Maia Sandu (PAS).

Începând de mâine, aceștia pot desfășura activități de campania electorală.

Săptămâna aceasta au mai depus listele cu semnături la autoritatea electorală și așteaptă să fie înscriși în cursa electorală liderul PUN Octavian Țicu și Dorin Chirtoacă din partea Blocului Electoral Unirea.

Anterior, CEC a refuzat înregistrarea lui Andrian Candu în calitate de candidat la aceste alegeri, iar liderul Pro Moldova a contestat decizia în instanță.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:92 %
Vint:4,12 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău