ASP restituie avansurile pentru serviciile cadastrale neprestate

  • 15 Aprilie 12:14
ASP restituie avansurile pentru serviciile cadastrale neprestate

Agenția Servicii Publice (ASP) a anunțat astăzi că persoanele fizice și juridice, care au achitat până la data de 2 ianuarie 2024 un avans pentru prestarea serviciilor din domeniul cadastrului, iar serviciul nu a fost prestat în volum deplin, pot depune la ASP o cerere de restituire a mijloacelor bănești achitate, transmite MOLDPRES.

„Persoanele fizice, care nu dețin o semnătură electronică, trebuie să completeze o cerere de restituire. Formularul poate fi descărcat de pe site-ul ASP ori poate fi completat direct la sediul Centrului multifuncțional, unde anterior a fost solicitat serviciul. Cererea completată se depune la Centrul multifuncțional respectiv ori la sediul central al ASP (mun. Chișinău, str. A. Pușkin, 42). Persoanele fizice care dețin o semnătură electronică trebuie să completeze cererea de restituire. Cererea completată și semnată cu semnătură digitală trebuie expediată la următoarea adresă electronică – [email protected]. Formularul poate fi descărcat pe site-ul ASP”, explică sursa citată.

Persoanele juridice care nu dețin o semnătură electronică scriu o cerere în formă liberă în adresa conducerii ASP, cu indicarea motivului restituirii și anexarea obligatorie a actului de verificare a decontărilor reciproce, semnat la data adresării. Cererea semnată se depune la Centrul multifuncțional, unde anterior a fost solicitat serviciul, ori la sediul central al ASP (mun. Chișinău, str. A. Pușkin, 42).

Persoanele juridice care dețin o semnătură electronică, trebuie să scrie o cerere în formă liberă în adresa conducerii ASP, cu indicarea motivului restituirii și anexarea obligatorie a actului de verificare a decontărilor reciproce semnat la data adresării. Cererea, semnată electronic, se expediază la următoarea adresă electronică – [email protected], rezumă Agenția Servicii Publice.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Românii de pretutindeni
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău