Asociația Investitorilor din România a oferit daruri profesorilor pensionari din Bălți

  • 14 Ianuarie 2021 15:36
Asociația Investitorilor din România a oferit daruri profesorilor pensionari din Bălți

Profesorii pensionari din cadrul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți au primit daruri din partea Asociației Investitorilor din România. Produsele alimentare au ajuns la Bălți prin Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei și Societatea Femeilor Ortodoxe din cadrul Episcopiei de Bălți, transmite Infoprut.ro.

PS Antonie, Episcop de Bălți, însoțit de PC părinte Valeriu Cernei, vicar administrativ al Episcopiei de Bălți, PC preot Dorian Revenco, preot misionar în cadrul Episcopiei de Bălți și doamna preoteasă Lucia Cernei, președintele Societății Femeilor Ortodoxe din cadrul Episcopiei de Bălți, a făcut miercuri o vizită la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, notează sursa citată.

Reprezentanții Episcopiei de Bălți au adus 10 cutii cu produse alimentare, oferite de Asociația Investitorilor din România (AIR) în R. Moldova, pentru profesorii pensionari ai acestei instituții de învățământ superior.

„Suntem bucuroși că am reușit să revenim la dumneavoastră cu aceste mici daruri. În acest fel am dorit să spunem și noi mulțumesc tuturor profesorilor pentru jertfa lor de a fi la catedră și de a transmite lumină tinerei generații”, a subliniat PS Antonie.

Acesta i-a felicitat pe profesori și pe studenți cu ocazia începutului noului an calendaristic și le-a urat tuturor sănătate, pace și bucurii, iar studenților succes la învățătură.

„Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți vine cu un mesaj de gratitudine pentru Episcopia de Bălți a Mitropoliei Basarabiei, care în contextul sărbătorilor creștine de iarnă a venit cu emoții frumoase, cuvinte alese și daruri pentru 10 angajați ai instituției noastre. Darurile vor fi transmise celor care sincer se vor bucura de ele. Mulțumim Asociației Investitorilor din România în R. Moldova pentru aceste daruri. Cu certitudine, BUNĂTATEA ne înnobilează pe toți: și pe cei care donează și pe cei care împart darurile și pe cei care cu multă bucurie și mulțumire primesc aceste daruri. Tuturor multă sănătate”, a mulțumit pentru daruri prim-prorectorul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți.

Pentru anul de învățământ 2020-2021, Episcopia de Bălți mai acordă pentru studenții de la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți patru burse „Mitropolit Visarion Puiu” în valoare de 850 lei moldovenești.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
21,24
Câțiva nori
Umiditate:56 %
Vint:3,6 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău