Artur Ioniță - fotbalistului anului 2014

  • 14 Decembrie 2014 17:59
Artur Ioniță - fotbalistului anului 2014

Duminică, 14 decembrie, la Teatrul Național de Operă și Balet “Maria Bieșu” a avut loc înmânarea premiilor pentru 2014

Artur Ioniță a fost ales cel mai bun fotbalist al anului. Jucătorul echipei Verona din Serie A l-a depășit pe căpitanul naționalei Alexandru Epureanu. Pe locul trei în top este portarul naționalei Ilie Cebanu, legitimat la Mordovia Saransk.

Antrenorul anului este Lilian Popescu. Acesta a devenit laureat, după ce a antrenat în 2014 ambele echipe care s-au retras din campionat: FC Costuleni și Veris. Antrenorul naționalelor de tineret și seniori Alexandru Curtian a ocupat locul doi, iar ex-antrenorul echipei Zimbru, belarusul Oleg Kubarev a completat podiumul.

Cel mai bun portar a fost desemnat Serhei Pașcenco de la Sheriff, Artiom Gaiduchevici de la Veris și Denis Rusu de la Zimbru ocupând locurile doi și trei.

Petru Racu de la Veris a fost desemnat fundașul anului devansându-i pe Veaceslav Posmac de la Dacia și Iulian Erhan de la Zimbru.

Alexandru Dedov de la Zimbru a câștigat competiția cu Andrei Cojocari de la Milsami și Miloș Krkotic de la Dacia pentru titlul de mijlocaș al anului.

Radu Gânsari care a evoluat în acest an la Zimbru și la Sheriff a fost desemnat cel mai bun atacant. Viorel Frunză de la Veris și Ricardinho de la Sheriff au completat podiumul.

Gala Laureaților Fotbalului Moldovenesc – 2014 a avut loc duminică, 14 decembrie, la Teatrul Național de Operă și Balet “Maria Bieșu”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:2,57 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău