Armata ucraineană susține că încă un general rus a fost ucis

  • 25 Martie 2022 14:52
Armata ucraineană susține că încă un general rus a fost ucis

Armata ucraineană susține că l-a ucis pe generalul locotenent rus Iakov Rezanțev, acesta fiind al șaselea general din cadrul trupelor de invazie care moare pe front în luna care a trecut de la debutul războiului declanșat de Vladimir Putin, afirmă presa ucraineană. Informația nu a fost confirmată de presa rusă sau de surse independente, transmite hotnews.ro.

Iakov Rezanțev s-a remarcat la începutul invaziei printr-o declarație agresivă, el spunând că învingerea Ucrainei este o chestiune de ore, notează sursa citată

Dacă știrea morții sale este reală, el ar putea fi al șasea victimă din rândul celor 20 de generali trimiși de Kremlin să dirijeze războiul, un procent enorm. Amintim că, pe lângă generali, în Ucraina a fost ucis și un înalt comandant naval.

Iakov Rezanțev conducea Armata 49 a Rusiei din districtul militar de sud.

El ar fi fost omorât pe aeroportul Chornobaivka de lângă Herson, în al optulea atac al forțelor ucrainene asupra acestui obiectiv. Amintim că forțele ruse au continuat să aducă elicoptere, echipamente militare și să înființeze posturi de comandă acolo, în ciuda unei serii incredibile de atacuri reușite ale ucrainenilor în acel loc.

 
 
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:3,6 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Sat
19
Sun
19
Arhivă Radio Chișinău