Armata israeliană efectuează bombardamente în Fâșia Gaza, în semn de ripostă la atacul cu rachete atribuit mișcării Hamas

  • 25 Martie 2019 19:50
Armata israeliană efectuează bombardamente în Fâșia Gaza, în semn de ripostă la atacul cu rachete atribuit mișcării Hamas

Armata israeliană a lansat, în această seară, bombardamente în Fâșia Gaza, ca ripostă la un atac cu rachete atribuit mișcării islamiste Hamas, afirmă surse palestiniene, citate de Mediafax.

Elicoptere israeliene au atacat cu rachete poziții din nordul Fâșiei Gaza ale Brigăzilor Ezzedin al-Qassam, structura militară a organizației islamiste Hamas, informează site-ul Shehab News, citat de cotidianul Times of Israel.

Ministerul Sănătății din Fâșia Gaza a transmis că deocamdată nu s-au înregistrat victime.

Bombardamentele sunt o ripostă la un atac cu rachete atribuit mișcării Hamas care a vizat o zonă rezidențială situată la nord de orașul israelian Tel Aviv, un incident soldat cu rănirea a șapte civili.

Bombardamentele au loc în timp ce premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, s-a întâlnit la Casa Albă cu președintele SUA, Donald Trump. Liderul Statelor Unite a exprimat susținere pentru raidurile aeriene israeliene efectuate în Fâșia Gaza.

De asemenea, Donald Trump a confirmat că va semna o ordonanță executivă prin care va recunoaște suveranitatea Israelului asupra Platoului Golan.

Sursa: Mediafax

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău