Aproape toate rutele de troleibuz din Capitală și-au reluat activitatea

  • 22 Aprilie 2017 10:57
Aproape toate rutele de troleibuz din Capitală și-au reluat activitatea

Primăria capitalei anunță că practic toate rutele de troleibuz și-au reluat activitatea, cu excepția rutei numărul 3. Totodată, troleibuzele de pe rutele nr. 4, 10, 24, 2 și 13 circulă pe trasee modificate. La traseu au fost emise 197 de troleibuze din 215, conform graficului zilei de sâmbătă, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă se menționează că a fost restabilită și circulația autobuzelor pe toate rutele urbane și suburbane, iar la linie au fost emise toate unitățile de transport, conform graficului zilei de sâmbătă.

Pe parcursul nopții, Regia „Exdrupo” a intervenit la curățarea mecanizată a străzilor, a căilor de acces în curțile blocurilor de locuit și spre suburbii. De asemenea, s-a acționat la desfundarea și curățarea gurilor de canalizare pluvială. În prezent două unități de tehnică specializată sunt blocate la intrarea în satul Cheltuitor. Pe parcursul zilei se va interveni cu zece unități de tehnică.

De dimineață, muncitorii de la Spații Verzi evacuează copacii doborâți și crengile rupte, pe străzi și în interiorul curților blocurilor. În teren acționează, de asemenea, și echipele de intervenție din cadrul ÎM „Lumteh” și alte subdiviziuni. Totodată, continuă reconectarea consumatorilor la sistemul centralizat de încălzire. În prezent agentul termic se livrează în toate grădinițele și spitalele din Chișinău, dar și în peste 300 de blocuri de locuință.

Autoritățile fac apel către cetățeni să se implice, în măsura posibilităților, la lichidarea consecințelor intemperiei. În mod prioritar, să elibereze căile de acces de crengi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
13,24
Nori împrăștiați
Umiditate:44 %
Vint:4,12 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
12
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău