Apple va dezvălui noul iPhone în data de 10 septembrie

  • 30 August 2019 11:05
Apple va dezvălui noul iPhone în data de 10 septembrie

Grupul american Apple a invitat mass-media la un eveniment organizat pe data de 10 septembrie, la care cel mai probabil va fi dezvăluită o nouă versiune a telefonului iPhone, transmite AFP, preluat de Agerpres.

Urmând o tradiție care datează de la lansarea primului iPhone, Apple nu a oferit informații, precizând doar că este vorba de un "eveniment special", care va avea loc la sediul său de la Cupertino (California) în data de 10 septembrie, la ora locală 10:00 (17:00 GMT).

În mod tradițional, compania condusă de Tim Cook prezintă în fiecare an la mijlocul lunii septembrie un nou model de iPhone.

Conform articolelor apărute în media, noul iPhone 11 va pune un accent special pe camera foto și video. De asemenea, Apple ar urma să prezinte la evenimentul din 10 septembrie și cea de-a patra versiune a ceasului inteligent Apple Watch, precum și mai multe informații cu privire la viitorul său serviciu de streaming TV, denumit Apple TV.

Lansarea unei noi generații de telefoane iPhone vine într-un moment în care grupul american pierde teren în raport cu rivalii pe segmentul smartphone. Potrivit firmei de cercetare de piață IHS Markit, în al doilea trimestru al acestui an, iPhone a pierdut o poziție, căzând pe locul patru în raport cu vânzările mondiale, cu 35,3 milioane de unități vândute, față de 36,2 milioane în cazul telefonului chinez Oppo.

În ultimele două trimestre, vânzările de telefoane iPhone au scăzut, în schimb cele de accesorii precum căștile wireless AirPods, ceasurile Apple Watch, dar și cele de servicii plătite cum ar fi Apple Music au ajutat grupul american să recupereze o parte din veniturile pierdute. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău