Apple cheamă în service unele laptopuri Macbook Pro din cauza riscului de ''supraîncălzire''

  • 21 Iunie 2019 15:49
Apple cheamă în service unele laptopuri Macbook Pro din cauza riscului de ''supraîncălzire''

Apple cheamă în service unele laptopuri MacBook Pro mai vechi din cauza riscurilor asociate cu bateriile acestora, relatează vineri Press Association, citat de Agerpres.

Anunțul gigantului tehnologic vizează un număr limitat de dispozitive MacBook Pro cu ecran de 15', de generație mai veche, vândute în perioada septembrie 2015 - februarie 2017.

Apple a confirmat că laptopurile chemate în service au în componența lor o baterie care ''se poate supraîncălzi și poate prezenta un risc pentru siguranță''.

Compania a solicitat persoanelor deținătoare ale dispozitivelor afectate să nu le mai utilizeze precizând totodată că restul modelelor MacBook Pro nu sunt afectate de această problemă.

''Pentru a confirma modelul deținut, alegeți 'About This Mac' (Despre acest Mac) din meniul Apple din colțul stânga sus al ecranului'', a indicat compania.

''În cazul în care dețineți 'MacBook Pro (Retina, 15', Mid 2015)' introduceți numărul de serie în pagina programului pentru a afla dacă este eligibil pentru o înlocuire a bateriei'', a precizat Apple care a confirmat că, în acest caz, operațiunea de înlocuire a bateriei este gratuită.

Linia Mac a Apple rămâne o parte esențială a afacerii companiei - potrivit celor mai recente rezultate financiare trimestriale, computerele Mac au adus venituri de 5,5 miliarde de dolari.

În luna aprilie, gigantul tehnologic a chemat în service unele tipuri de adaptoare pentru priză după ce s-a descoperit că acestea se pot rupe și pot provoca șocuri electrice la momentul atingerii, notează Press Association. 

Sursa:AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău