Anul 2012 e unul aniversar pentru Mihai Cimpoi

  • 30 Decembrie 2011 08:42
Anul 2012 e unul aniversar pentru Mihai Cimpoi

Între scriitorii mai dinamici, în toată geografia română, academicianul Mihai Cimpoi nu are un condrumeț pe potrivă. Anul 2012 e unul aniversar pentru Mihai Cimpoi, care înțelege să se gătească de numărătoarea calendarică în felul său – municind la câteva

Între scriitorii mai dinamici, în toată geografia română, academicianul Mihai Cimpoi nu are un condrumeț pe potrivă. Anul 2012 e unul aniversar pentru Mihai Cimpoi, care înțelege să se gătească de numărătoarea calendarică în felul său – municind la câteva proiecte editoriale concomitent. Era firesc un dialog al lui Iulian Filip cu academicianul Mihai Cimpoi, dialog în care s-a bătut în cuie o înțelegere pentru următoarele emisiuni ale Căilor Cărții: un proiect permanent cu genericul Vorbitul de bine la români, proiect ce ar anticipa și răsfoi cele câteva evenimente pe care le pregătește aniversarul din anul nou, care iată-iată trece la măsurarea zilelor pline.
Poetul și editorul Vasile Căpățână a venit la Căile Cărții cu vestea bună a unei noi apariții în colecția IDEAL. E vorba despre volumul de Poezie creștină românească, din care, în mod firesc, Vasile Căpățână prezintă un moment poetic compatibil cu colindele și urăturile. Cărți noi, motive vechi axiale, pe care să ne ținem luminile călăuzitoare spre celelalte multe cărți bune și dragi.
 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:1,03 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
18
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău