Antrenorul turc Engin Firat va antrena echipa națională de fotbal

  • 29 Octombrie 2019 19:26
 Antrenorul turc Engin Firat va antrena echipa națională de fotbal

Antrenorul turc Engin Firat (49 de ani) va antrena în continuare echipa națională de fotbal, relatează MOLDPRES.

El a fost singurul candidat la postul de selecționer după demiterea lui Semen Altman, luni, 28 octombrie, de comitetul executiv al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF).

"Engin Firat are o experiență de lucru în cinci state. A antrenat și în Orient. S-a format ca antrenor în Germania. În ultima perioadă a fost manager, director al unor cluburi de fotbal, inclusiv din Statele Unite, la Dallas City, apoi a activat la echipa pe care a promovat-o în calitate de director din a doua ligă albaneză în prima, Vlaznia Shkoder", a informat asistența vicepreședintele FMF, Dragoș Hîncu.

Engin Firat a antrenat mai multe echipe din Turcia și Germania, în calitate de antrenor-șef sau secund. Cele mai cunoscute dintre ele sunt Fenerbahce și Eintracht Frankfurt. În perioada 2007-2008 a fost secundul lui Ali Daei la selecționata Iranului.

Pe 14 noiembrie "tricolorii" vor juca la Paris cu reprezentativa Franței, campioana mondială în exercițiu, iar pe 17 noiembrie vor găzdui la Chișinău naționala Islandei.

 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
23,29
Câțiva nori
Umiditate:44 %
Vint:6,17 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău