ANOFM va organiza Târgul locurilor de muncă în cadrul Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”

  • 23 Ianuarie 13:31
ANOFM va organiza Târgul locurilor de muncă în cadrul Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”

În perioada 31 ianuarie - 4 februarie curent, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) va organiza Târgul locurilor de muncă în cadrul celei de-a XXI-a ediții a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”, informează MOLDPRES.

La actuala ediție a târgului vor participa agenți economici din diverse domenii de activitate. Vizitatorii pot afla informații despre peste 8 000 de locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM, dintre care circa 4 200 locuri vacante în municipiul Chișinău. La eveniment sunt așteptate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, cele angajate care doresc să-și schimbe locul de muncă, tinerii specialiști sau persoanele care nu dețin o profesie sau meserie.

Totodată, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea obține informații despre serviciile și măsurile de ocupare prestate de subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă: informare privind piața muncii, ghidarea în carieră, cursuri de formare profesională, instruire la locul de muncă, stagii profesionale, inițierea unei afaceri, etc. 

Târgul locurilor de muncă se va desfășura între orele 10:00-18:00, în incinta Centrului Internațional de Expoziții Moldexpo, mun. Chișinău, str. Ghioceilor, nr. 1.  

Pentru mai multe informații despre eveniment, persoanele pot contacta gratuit Centrul de apel al ANOFM - 0 8000 1000.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Fri
11
Arhivă Radio Chișinău