ANOFM a prezentat topul celor mai bine plătite locuri de muncă. Angajatorii oferă salarii de până la 50 mii de lei

  • 21 Mai 16:18
ANOFM a prezentat topul celor mai bine plătite locuri de muncă. Angajatorii oferă salarii de până la 50 mii de lei

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a prezentat topul celor mai bine plătite locuri de muncă. Acesta a fost realizat în baza ofertelor de pe piața muncii din întreaga țară, informează MOLDPRES.

Potrivit ANOFM, o companie din orașul Hîncești oferă pentru funcția de geodez-șef în construcția drumurilor un salariu de 50 000 de lei. Cerințele angajatorului sunt atribuite domeniului de verificare a actelor geodezice în baza cercetărilor efectuate, înregistrarea documentelor legate de geodezie și proiectarea drumului. Compania dispune de mai multe locuri de muncă vacante pentru pozițiile de: maistru în construcția drumurilor, topograf mașinist la ruloul compactor, finisor terasamente, funcționar în evidența bunurilor, recepționer-distribuitor, pentru o remunerare de la 15 000 până la 43 200 de lei.

O companie din orașul Strășeni oferă pentru poziția de tehnolog-șef un salariu de 35 000 lei. Specialistul va fi responsabil de asigurarea controlului producerii și de ajustarea regimului tehnologic. La fel, compania oferă un salariu de la 10 000 la 15 000 lei pentru trei lăcătuși-reparatori a instalațiilor tehnologice.

Totodată, o companie din orașul Chișinău angajează doi operatori call centru pentru care oferă o remunerare de la 15 000 la 30 000 de lei. Angajații vor promova și vor vinde produsele companiei, vor consulta clienții și vor recepționa comenzile.

O altă companie din orașul Chișinău oferă pentru doi redactori traducători un salariu de la 13 700 până la 30 000 de lei. Persoanele trebuie să cunoască limba engleză și limba rusă pentru a realiza traducerea jocurilor video.

De asemenea, un agent economic din orașul Chișinău angajează cinci tâmplari care vor primi salarii cuprinse între 12 000 și 30 000 de lei. Angajatul va munci la realizarea mobilei din lemn masiv.

Serviciul Medical al Ministerului Afacerilor Interne din capitală are nevoie de doi medici specialiști - medic radiolog și medic imagist pentru o remunerare de 27 450 de lei. La fel, este nevoie și de doi medici de familie, cu un salariu de 24 500 de lei.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora, persoanele pot vizita subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni) sau pot suna la Centrul de Apel al ANOFM – 0 8000 1000 (apel gratuit din R. Moldova) sau +37322 838 414 (apel cu tarif normal din străinătate). Totodată, persoanele pot accesa mai multe oferte de muncă pe portalul www.angajat.md.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:68 %
Vint:4,63 m/s
Sun
27
Mon
25
Tue
22
Wed
24
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău