Angajații MAI vor munci în regim sporit în perioada Sărbătorilor Pascale

  • 20 Aprilie 2022 14:17
Angajații MAI vor munci în regim sporit în perioada Sărbătorilor Pascale

Toate structurile Ministerului Afacerilor Interne vor activa în regim sporit în timpul Sărbătorilor Pascale, iar numărul efectivului implicat va crește, comunică MOLDPRES.

Șeful Inspectoratului General de Poliție, Viorel Cernăuțeanu, a anunțat astăzi în cadrul unui briefing că numărul angajaților implicați în menținerea ordinii publice va fi majorat cu peste 30 la sută. Va spori și numărul echipajelor de poliție rutieră, notează sursa citată.

El a reamintit șoferilor despre necesitatea respectării regulamentului Circulației rutiere și a îndemnat cetățenii ca atunci când pleacă de acasă să fie prudenți și să nu plaseze pe rețele de socializare informații despre bunurile rămase fără supraveghere.

Și șeful IGSU, Alexandru Oprea, a îndemnat cetățenii să fie prudenți la folosirea focului, în special a lumânărilor aprinse tradițional în lăcașele sfinte. El a atenționat responsabilii lăcașelor de cult să respecte regulile anticiincendiu în noaptea Învierii și să mențină deschise căile de acces către biserici.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:2,06 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău