Andrian Candu participă la New York la o conferință consacrată securității rutiere

  • 11 Aprilie 2018 12:53
Andrian Candu participă la New York la o conferință consacrată securității rutiere

Președintele Parlamentului Andrian Candu pleacă miercuri, 11 aprilie, într-o vizită în SUA unde se va afla până pe 19 aprilie 2018.

Șeful legislativului va ține un discurs la Reuniunea Adunării Generale a ONU privind siguranța rutieră despre măsurile întreprinse pentru a reduce numărul victimelor în trafic, precum și importanța măsurilor de prevenire.

Aceste subiecte au fost recent abordate într-o ședință convocată de Andrian Candu cu responsabilii din Guvern, partenerii străini și societatea civilă, se arată într-un comunicat de presă al Parlamentului.  

Andrian Candu va participa la New York la o Conferință parlamentară globală consacrată securității rutiere, la care deputați de pe toate continentele vor stabili agenda de acțiuni pentru anul curent.

De asemenea, el va avea întrevederi cu Amina Mohammed, Secretar General adjunct ONU, precum și cu consulul Onorific al R.Moldova la New York, Mark Meyer.

La Washington, președintele Parlamentului va avea întrevederi în Congresul SUA, USAID, Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială, la Departamentul Trezoreriei și la Departamentul de Stat.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
27,74
Cer senin
Umiditate:24 %
Vint:3,09 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
5
Arhivă Radio Chișinău