Andrian Candu, dezamăgit că Maia Sandu a pierdut

  • 24 Noiembrie 2016 17:17
Andrian Candu, dezamăgit că Maia Sandu a pierdut

 „Eu personal sunt dezamăgit de faptul că a pierdut dreapta, că Maia Sandu a pierdut.” Declarația aparține președintelui Parlamentului, Andrian Candu și a fost făcută jurnaliștilor care l-au rugat să comenteze solicitările simpatizanților candidatului de dreapta la alegerile prezidențiale privind demisia conducerii CEC și a MAEIE.

„Ca un votant al candidatului de dreapta, sunt dezamăgit că Maia Sandu a pierdut. Dar, trebuie să recunoaștem că într-o competiție unul pierde, dar altul câștigă. Și trebuie să avem maturitatea politică și educația politică să acceptăm atunci când pierdem. Dacă am căzut, ne ridicăm, ne scuturăm și mergem mai departe”, a spus Andrian Candu.

Ce ține de desfășurarea alegerilor, Andrian Candu a spus că s-a respectat legea întru totul. „Nu poate fi blamată nici CEC, nici MAEIE că au aplicat legea și toți cei care solicită demisii trebuie să-și pună întrebarea de ce ar trebui să demisioneze, pentru că s-a aplicat sută la sută legea. Observatorii internaționali care au monitorizat desfășurarea alegerilor au recunoscut și au menționat că alegerile s-au desfășurat corect, legal”, a menționat Andrian Candu, adăugând că speră să vadă implementarea votului electronic către următoarele alegeri.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
14,4
Cer fragmentat
Umiditate:73 %
Vint:8,23 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău