Andrei Năstase va contesta decizia Procuraturii de a nu investiga finanțarea PSRM |

  • 06 Martie 2020 18:38
Andrei Năstase va contesta decizia Procuraturii de a nu investiga finanțarea PSRM |

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a anunțat că va contesta ordonanța de neîncepere a urmării penale în cazul finanțării Partidului Socialiștilor. Contestația va fi depusă la procurorul ierarhic superior și dacă decizia va fi menținută, liderul PPDA a spus că va merge în instanța de judecată.

”Vom merge până în pânzele albe pentru ca Igor Dodon și Partidul Socialiștilor să fie anchetați și sancționați pentru finanțări ilegale din afara țării. Nu putem să vorbim despre o competiție egală când vagoane de bani din off-shore-uri, din Rusia, vin aici și sunt folosiți pentru manipularea și intoxicarea opiniei publice”, a declarat Andrei Năstase într-un live pe Facebook.

 Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a demonstrat că este subordonat președintelui Igor Dodon prin neînceperea urmăririi penale în cazul finanțării ilegale a PSRM, consideră deputatul PAS, Sergiu Litvinenco.

”Stoianoglo își răsplătește stăpânul?! Aflăm că procuratura a decis acum seara neînceperea urmăririi penale în cazul finanțării ilegale a PSRM! (…) Iată că ceea de ce ne-am temut cel mai mult s-a întâmplat – încet, dar sigur Alexandru Stoianoglo și-a dat arama pe față. Că este subordonat lui Igor Dodon…

Acum e clar de ce a insistat Igor Dodon pe candidatura lui Stoianoglo chiar și cu prețul demiterii unui guvern reformator și credibil atât pe intern cât și pe extern?”, a scris Sergiu Litvinenco pe pagina sa de Facebook.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău