Andrei Năstase promite că va accesa fonduri europene și românești fără precedent pentru a dezvolta Capitala

  • 28 Octombrie 2019 11:15
Andrei Năstase promite că va accesa fonduri europene și românești fără precedent pentru a dezvolta Capitala

Candidatul blocului ACUM la funcția de primar al Chișinăului, Andrei Năstase, a prezentat astăzi programul de dezvoltare al municipiului, pe care-l va realiza dacă va ajunge primar. Andrei Năstase promite că va accesa fonduri europene și românești fără precedent pentru a dezvolta Capitala.

Candidatului Blocului ACUM a prezentat cinci direcții de dezvoltare a orașului, care se referă întâi la o viață mai bună pentru oameni și costuri de trai mai mici pentru aceștia. Andrei Năstase afirmă că va reface drumurile, va aduce transport modern, va construi parcări și va elimina ambuteiajele.

Potrivit lui Andrei Năstase, vor fi majorate salariile medicilor și profesorilor și vor fi modernizate școlile și grădinițele. El vrea să creeze mai multe locuri de muncă și va moderniza stația de epurare din Chișinău.

Candidatul blocului ACUM  spune că va aduce specialiști din România, care să realizeze aici unele proiecte și a îndemnat cetățenii să iasă la vot, duminică, în turul doi de scrutin.

„Aceste alegeri sunt despre viitorul Chișinăului și al Republicii Moldova. Nu putem admite ca Chișinăul să încapă pe mâna unor grupuri de interese, controlate până nu demult de Plahotniuc. În ultima perioadă, aceste grupuri de interese s-au înregimentat în spatele lui Dodon și Ceban”.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
23,29
Câțiva nori
Umiditate:44 %
Vint:6,17 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău