Andrei Năstase | Potrivit informațiilor MAI, Vlad Plahotniuc și Ilan Șor nu ar fi părăsit R.Moldova

  • 18 Iunie 2019 11:31
Andrei Năstase | Potrivit informațiilor MAI, Vlad Plahotniuc și Ilan Șor nu ar fi părăsit R.Moldova

Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a declarat în Parlament că potrivit informațiilor MAI, Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor nu ar fi părăsit teritoriul R. Moldova.

Andrei Năstase a spus însă că cei doi ar fi putut părăsi R. Moldova prin regiunea transnistreană sau prin un anumit coridor de pe aeroportul din Chișinău.

„Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor, despre care s-ar fi zis că au părăsit împreună R. Moldova, potrivit datelor MAI nu ar fi părăsit teritoriul R Moldova. Facem demersuri către colegii din Ucraina, pentru a afla ei au plecat prin regiunea transnistreană, acolo unde R. Moldova de-a lungul timpului nu a reușit să aibă mecanisme de control. Mai există o dimensiune pe care puteau pleca și anume de-a lungul timpului pe aeroportul din Chișinău s-a creat „un coridor pentru bandiți”, a declarat ministrul de Interne, Andrei Năstase. 

Menționăm că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a declarat că se află acum alături de familia sa și nu se află în țară deoarece „Moldova nu este o țară sigură”. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
27,18
Cer senin
Umiditate:20 %
Vint:2,57 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
9
Sat
9
Sun
5
Arhivă Radio Chișinău