Andrei Năstase a trimis un demers în Rusia prin care cere informații despre dosarele penale intentate pe numele lui Vlad Plahotniuc

  • 03 Mai 2019 13:06
Andrei Năstase a trimis un demers în Rusia prin care cere informații despre dosarele penale intentate pe numele lui Vlad Plahotniuc

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a trimis un demers în Rusia prin care solicită informații despre dosarele penale intentate acolo pe numele liderului Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc.

Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta Andrei Năstase a comunicat, ieri, la o emisiune de la postul JurnalTV, menționând că demersul a fost trimis acum trei săptămâni.

"Am făcut acest demers prin intermediul Secretariatului Parlamentului și am așteptat că va fi exploatat de mafia media lui Plahotniuc, dar văd că se tace", a spus politicianul de opoziție.

Liderul PD, Vlad Plahotniuc, nu a comentat, deocamdată aceast acțiune a lui Andrei Năstase. 

Sursa citată notează că Ministerul de Interne al Rusiei a înaintat, cu două zile înainte de alegerile parlamentare din R. Moldova, acuzații împotriva lui Plahotniuc și omului de afaceri Veaceslav Platon, conform cărora aceștia ar fi organizat o grupare criminală internațională și au retras ilegal, în 2013-2014, mai mult de 37 miliarde de ruble din Federația Rusă. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
27,74
Cer senin
Umiditate:24 %
Vint:3,09 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
5
Arhivă Radio Chișinău