Anchetatorii analizează mai multe variante ale decesului deputatului ucrainean, Dmitri Timciuk

  • 20 Iunie 2019 09:51
Anchetatorii analizează mai multe variante ale decesului deputatului ucrainean, Dmitri Timciuk

Poliția din Kiev a deschis o anchetă cu privire la decesul deputatului și fostului jurnalist ucrainean Dmitri Timciuk, unul dintre cei mai cunoscuți analiști militari din Ucraina.

Potrivit șefului Poliției Naționale din Ucraina, Serhi Kniazev, anchetatorii analizează mai multe variante ale morții politicianului, informațiile preliminare arătând că acesta a decedat în urma unei plăgi prin împușcare în zona capului.

"Nu am cum să îmi dau seama în acest moment de câte ori s-a tras cu arma. Există o serie de variante ale morții deputatului, anchetatorii luând în calcul un incident, manipularea neglijentă a armei, dar luăm în considerare și o variantă de natură criminală" - a explicat Kniazev. Deputatul și analistul ucrainean Dmitri Timciuk, cunoscut pentru analizele sale militare pe marginea agresiunii ruse, a fost găsit, miercuri, decedat în locuința sa din capitala Ucrainei.

Acesta avea o plagă în zona capului, produsă prin împușcare. Versiunea preliminară a anchetatorilor a fost că deputatul s-a împușcat accidental în timp ce își curăța pistolul.

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,09 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău