Ample manevre militare în sudul Rusiei, inclusiv în Abhazia

  • 02 August 2018 12:47
Ample manevre militare în sudul Rusiei, inclusiv în Abhazia

Aproximativ 2.500 de militari ruși participă, începând de joi, 2 august, la ample manevre ale forțelor de infanterie, motorizate, de artilerie și de rachete în sudul Rusiei, inclusiv în Abhazia, anunță Comandamentul Districtului Federal Militar Sud.

Rusia a început joi ample manevre tactice ale forțelor de artilerie, infanterie, motorizate și de rachete, la care participă peste 2.500 de militari și peste 600 de unități de tehnică de luptă în sudul țării, inclusiv în Abhazia, relatează Agenția de presă INTERFAX, citând comunicatul remis de Ministerul rus al Apărării.

"În Districtul Militar Sud, au început exercițiile în teren ale forțelor de infanterie, motorizate, rachete și de artilerie. Artileriști din brigăzile motorizate de infanterie, unități ale forțelor de motorizate își vor perfecționa abilitățile de luptă și coordonarea militară pe două poligoane situate în Districtul Federal Militar Sud, precum și la bazele militare ruse din Abhazia", menționează Serviciul de presă al Districtului Federal Militar Sud.

Militarii antrenați în manevre vor efectua trageri cu cele mai noi tunuri de asalt, Hosta, și cu sisteme de rachete multiple Tornado-G. Se va acorda o atenție deosebită cooperării între diferite tipuri de forțe militare. Militarii antrenați în manevre vor efectua trageri cu cele mai noi tancuri Т-72B3, mașini blindate de tip BTP-82А, mitraliere «Sani», alte tipuri arme și muniții.

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:88 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
19
Wed
15
Thu
8
Fri
9
Arhivă Radio Chișinău