Ambuteiaje în Capitală. Străzile pe care șoferii ar trebui să le ocolească

  • 17 Aprilie 2018 09:51
Ambuteiaje în Capitală. Străzile pe care șoferii ar trebui să le ocolească

Inspectoratul Național de Patrulare a anunțat că pe mai multe străzi din Chișinău se circulă cu dificultate și a venit cu mai multe recomandări pentru șoferi.

Este vorba de strada V.Lupu, direcția spre str.C Stere și  intersecția cu sens giratoriu: str.C.Ieșilor - I.Creangă – bd.Ștefan cel Mare (sectorul Buiucani), str. Ciuflea – bd.Ștefan cel Mare, în direcția străzii Ismail, intersecția străzilor: Ciuflea – București (sectorul Centru), str.Hristo Botev, direcția spre bd.Dacia, bd.Dacia (Viaduct), în direcția intersecției străzilor:Ciuflea – București (sectorul Botanica). 

De asemenea, șoferii ar putea sta în ambuteiaje pe str.Vadul lui Vodă - intersecția cu sens giratoriu Tutun-CTC (sectorul Ciocana) și la intersecția cu sens giratoriu: bd.Moscova – str.A.Russo – Kiev, precum și pe str.C.Orheiului – Studenților, direcția intrării în Capitală, str. A.Russo, direcția de deplasare spre str.N.Dimo (sectorul Râșcani). 

Astfel, polițiștii de patrulare recomandă șoferilor să se conformeze necondiționat semnelor și indicațiilor agenților de patrulare, să păstreze distanța de deplasare între autovehicule, să nu staționaeze vehiculul în locurile în care crează obstacole în trafic, să manifeste răbdare și disciplină maximă, fără abateri de la respectarea Regulamentului circulației rutiere.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău