Ambasadorii străini acreditați în Republica Moldova au transmis urări cu prilejul sărbătorilor pascale

  • 17 Aprilie 2023 09:54
Ambasadorii străini acreditați în Republica Moldova au transmis urări cu prilejul sărbătorilor pascale

Reprezentanții misiunilor diplomatice acreditate la Chișinău au venit cu mesaje de felicitare pentru cetățenii Republicii Moldova cu prilejul sărbătorilor pascale.

Într-o postare pe rețelele de socializare, ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks și echipa sa au scris că de Paște, revenim la importanța valorilor precum compasiunea, iubirea și solidaritatea. Diplomații le-au urat moldovenilor liniște, bucurie și speranță, scrie Moldova1.

Totodată, aceștia și-au exprimat solidaritatea cu poporul țării noastre în această perioadă marcată de provocări și incertitudini.

„Uniunea Europeană este alături de Republica Moldova și va continua să o susțină pentru un viitor mai bun și mai sigur”, se arată în postarea reprezentanței diplomațice.

Cu un mesaj de felicitare au venit și misiunea diplomatică a Statelor Unite ale Americii, acreditață în țara noastră.

„Paște fericit! Le dorim tuturor celor care sărbătoresc o zi binecuvântată și fericită alături de familie și prieteni. Fie ca această zi să vă fie plină de pace, speranță și bucurie", au scris oficialii.

Vecinii noștri, diplomații din Ucraina și România, la fel au ținut cu tot dinadinsul să vină cu un mesaj către cetățenii moldoveni.

Pe lângă tradiționalul „Un Paște fericit", oficialii au menționat că sărbătoarea credincioșilor ne unește printr-o rugăciune comună pentru biruința luminii asupra întunericului, a dragostei asupra urii și adevărului asupra fărădelegii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:2,57 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău