Ambasada Rusiei în România amenință cu „Armagedonul nuclear”. Valeri Kuzmin - supărat că presa a dezvăluit atrocitățile ruse în Ucraina

  • 07 August 2023 17:27
Ambasada Rusiei în România amenință cu „Armagedonul nuclear”. Valeri Kuzmin - supărat că presa a dezvăluit atrocitățile ruse în Ucraina

Ambasada Rusiei în România a publicat un text în care denunță modul în care presa occidentală prezintă războiul de agresiune ilegal și neprovocat al Rusiei în Ucraina și crimele de război săvârșite de ocupantul rus, scrie defenseromania.ro.

Fascinați de literatura occidentală, rușii fac referire la „Țara oglinzilor” lui Lewis Carroll și la romanul 1984 al lui George Orwell.

Biroul de presă al Ambasadei Rusiei din România, conduse de ambasadorul Valeri Kuzmin, a publicat un text pe pagina de Facebook a ambasadei în care acuză presa occidentală de .... deformarea realității războiului rus de agresiune împotriva Ucrainei, scrie sursa citată.

Mesajul se încheie cu o amenințare voalată: „Fluxurile de minciuni și insinuările sălbatice ale actualilor jurnaliști și "cavaleri ai PR-ului" occidentali împing în mod persistent omenirea în direcția unor confruntări și conflicte nesfârșite și, în cele din urmă - spre Armagedonul nuclear”.

În esență, ceea ce transmite Ambasada Rusiei în România, e că masacrele de la Bucea, Kramatorsk, Irpin sau Mariupol sunt de fapt scenarii hollywoodiene puse în scenă de Occidentul rusofob prin presa occidentală care „difuzează povești alarmiste despre atrocitățile ruse”. 

Principalele „ținte” ale textului sunt SUA și Marea Britanie. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,03 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
20
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău