Ambasada României la Chișinău: „Partenerii internaționali susțin R. Moldova în consolidarea pieței interne și creșterea accesului la piața europeană”

  • 03 Octombrie 19:19
Ambasada României la Chișinău: „Partenerii internaționali susțin R. Moldova în consolidarea pieței interne și creșterea accesului la piața europeană”

Partenerii internaționali susțin Republica Moldova în consolidarea pieței interne și creșterea accesului la piața unică europeană prin dezvoltarea standardelor în sectorul industrial, specifică Ambasada României la Chișinău, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Ambasada României în Republica Moldova a fost prezentă astăzi, 3 octombrie, la Chișinău, la deschiderea conferinței internaționale „Dialog pro-industrie: catalizatorul viitorului industrial al Republicii Moldova”, care a reunit reprezentanți ai autorităților executive și legislative centrale, peste 250 de întreprinderi din toate regiunile țării, membri ai Camerelor de Comerț și Industrie din Romania și din Ucraina, parteneri de dezvoltare și comunitatea diplomatică.

Participanții au subliniat importanța consolidării sectorului industrial din Republica Moldova și alinierii politicilor industriale la practicile europene.

Vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie a RomânieI (CCIR) și Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu, a vorbit despre oportunitățile economice între mediile de afaceri din și din și importanța proiectelor investiționale comune”, menționează ambasada. 

Citiți șiPrim-ministrul Dorin Recean: „Industria este motorul economiei Republicii Moldova și are cel mai mare potențial de a produce locuri de muncă bine plătite”

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:78 %
Vint:3,09 m/s
Fri
20
Sat
21
Sun
18
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău