Ambasada R. Moldova de la București își reia programul. Regulile care vor trebui respectate pentru a avea acces în incinta instituției

  • 04 Iulie 2020 18:01
Ambasada R. Moldova de la București își reia programul. Regulile care vor trebui respectate pentru a avea acces în incinta instituției

Ambasada Republicii Moldova în România reia gradual serviciile consulare. Cetățenii se pot adresa la secția consulară a Ambasadei de la București pentru a solicita servicii și asistență în materie consulară, a anunțat instituția pe pagina de Facebook.

„Secția consulară a Ambasadei Republicii Moldova în România atrage atenția asupra necesității respectării normelor și recomandărilor autorităților române și ale Republicii Moldova, privind luarea măsurilor de protecție în contextul pandemiei COVID-19”, se arată în postare, potrivit infoprut.ro.

De asemenea, în contextul epidemiei cu coronavirus, accesul în incita secției consulare va fi asigurat numai în următoarele condiții:

  • Absența simptomelor (temperatură ridicată, tuse, etc.)
  • Purtarea obligatorie a măștii de protecție și mănușilor
  • Menținerea distanței sociale (˃ 1,5m)
  • Totodată, în sala de așteptare, nu va fi admisă prezența a mai mult de 1 persoană, în același timp, fără posibilitatea de a fi însoțite, cu excepția minorilor.

Pentru informații cu privire la serviciile consulare, proceduri, taxe, sau acte necesare, accesați pagina web a Ambasadei.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
19,4
Câțiva nori
Umiditate:57 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău