Amatorii de animație se pot înscie la atelierul de Animation Worksheep de la Râșnov

  • 28 Ianuarie 2014 16:28
Amatorii de animație se pot înscie la atelierul de Animation Worksheep de la Râșnov

Tinerii din România și Republica Moldova pasionați de animație pot participa la atelierul Animation Worksheep ce se va desfășura între 13 și 31 martie, la Râșnov.

Atelierul este destinat tinerilor animatori cu diferite niveluri de experiență, inclusiv începătorilor care dovedesc aptitudini de grafică-desen și stăpânesc noțiuni elementare de animație. Cei 15 participanți selectați, vor aborda mai multe tehnici de animație: 2D desenat, stop-motion, cut-out, 2D digita și 3D. Scurtmetrajele de animație produse în acest an în cadrul atelierului vor putea fi urmărit pe marele ecran în cadrul celei de-a noua ediții a Anim'est, de la București, urmată de o ediție specială, organizată în luna noiembrie la Chișinău.

Din cei 36 de absolvenți ai Worksheep-ului din perioada 2011-2013, peste jumătate din ei lucrează în acest moment ca animatori, iar o parte dintre ei au participat cu filme proprii la competiția românească din cadrul Anim'est.

Sunt invitați să participe tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, care nu au participat la edițiile anterioare ale proiectului. Taxa de participare pentru cursanți este de 800 de lei, iar studenții beneficiază de o taxă redusă la 500 de lei, care include cazare, masă, training, precum și folosirea resurselor din cadrul Workshopului. De asemenea, Animation Worksheep va suporta cheltuielile de transport ale participanților din Republica Moldova. Înscrierile se fac până pe 23 februarie.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.estenest.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:73 %
Vint:2,06 m/s
Fri
18
Sat
15
Sun
15
Mon
18
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău