Alexandru Slusari, despre cine ar putea sta în spatele ieșirii din detenție a lui Vlad Filat. „În anii 2011-2012 au avut relații foarte prietenoase”

  • 05 Decembrie 2019 12:32
Alexandru Slusari, despre cine ar putea sta în spatele ieșirii din detenție a lui Vlad Filat. „În anii 2011-2012 au avut relații foarte prietenoase”

Vicepreședintele Parlamentului și al Platformei DA, Alexandru Slusari, nu exclude că în spatele eliberării fostului premier Vlad Filat ar sta actualul președinte Igor Dodon.

Alexandru Slusari afirmă că cei doi ar fi fost în relații foarte prietenoase în anii 2011-2012.  Întrebat de jurnaliștii cui ar conveni cel mai mult eliberarea lui Vlad Filat, Alexandru Slusari a spus că lui Vlad Filat, pentru că el este în libertate.

Noi nu participăm în acest ping-pong între diferiți actori politici, experți. Eu azi am spus părerea mea. Consider că se acordă prea multă atenție acestui subiect. Circumstanțele juridice în care s-a întâmplat acest lucru pentru mine rămân obscure. De fapt s-a produs aceeași procedură ca atunci când a fost închis. El a avut un proces netransparent și eliberarea a rămas cu multe elemente de mister. Ceea ce denotă faptul că noi rămânem cu justiția capturată, aservită politicului. Nu exclud că în spatele acestei eliberări stă Igor Dodon, care în anii 2011-2012 a avut relații foarte prietenoase cu Vlad Filat”, a declarat Alexandru Slusari.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:2,06 m/s
Sun
12
Mon
10
Tue
9
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău