Alexandru Pânzari: „Am întreprins o vizită de urgență în nordul țării, vizită planificată din timp. Nu am putut să ajung în Parlament”

  • 18 Iunie 2020 17:25
Alexandru Pânzari: „Am întreprins o vizită de urgență în nordul țării, vizită planificată din timp. Nu am putut să ajung în Parlament”

Ministrul apărării Alexandru Pânzari și-a anunțat pe o rețea socială motivul pentru care nu s-a putut prezenta astăzi în plenul Parlamentului pentru a fi audiat în legătură cu participarea militarilor moldoveni la parada de la Moscova din 24 iunie.

El a explicat că a întreprins o vizită în nordul Rep. Moldova la Garnizoana Bălți a Brigăzii de infanterie motorizată „Moldova” având în vedere existența unui număr mare de îmbolnăviri cu COVID-19 printre militarii acestei unități.

Astăzi am întreprins o vizită de urgență în nordul țării, vizită planificată din timp. Fiind inopinat invitat în Plenul Parlamentului, nu am putut să mă prezint. Sunt deschis spre comunicare cu toți cetățenii, așa precum am fost de fiecare dată”, a menționat Alexandru Pînzari pe pagina sa de Facebook.

În contextul situației epidemiologice din Armata Națională, în dimineața zilei, ministrul Alexandru Pînzari a mers la Spitalul Clinic Militar pentru a se interesa de starea sănătății celor internați, se mai arată în comunicatul Ministerului Apărării.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău