Alexandr Stoianoglo, mesaj pentru cetățeni: „Trebuie să găsim o temelie comună pentru consolidarea tuturor forțelor politice și civile”

  • 21 Octombrie 18:03
Alexandr Stoianoglo, mesaj pentru cetățeni: „Trebuie să găsim o temelie comună pentru consolidarea tuturor forțelor politice și civile”

Candidatul la funcția de președinte desemnat de Partidul Socialiștilor, Alexandr Stoianoglo, calificat în turul doi al alegerilor prezidențiale, a venit astăzi, 21 octombrie, cu un mesaj pentru cetățeni, în cadrul unei conferințe de presă, după ce a câștigat 26% din voturi în primul tur.

Rezultatele votului demonstrează că majoritatea covârșitoare a societății își cunoaște bine interesele și înțelege importanța obiectivelor naționale. În acest context, vreau să adresez mulțumiri tuturor celor care au participat activ la aceste alegeri. De acum încolo, noi trebuie să găsim o temelie comună pentru consolidarea tuturor forțelor politice și civile”, a spus Alexandr Stoianoglo. 

Stoianoglo a lansat o serie de atacuri la adresa actualei guvernări, precum faptul că  „a impus cenzura”, „a instaurat controlul unui singur partid asupra CEC-ului”, „a abuzat de resurse administrative” și a folosit referendumul pentru „a manipula cetățenii”.

De asemenea, el a menționat că va participa la dezbari electorale, însă a cerut ca acestea să fie pe o platformă neutră cu doi moderatori câte unul din partea PSRM și PAS.

Potrivit rezultatelor preliminare anunțate de Comisie Electorală Centrală, în Republica Moldova va avea loc turul doi de scrutin la prezidențiale. Pe 3 noiembrie se vor duela candidații Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:65 %
Vint:1,54 m/s
Tue
13
Wed
13
Thu
12
Fri
10
Sat
11
Arhivă Radio Chișinău