Alexandr Stoianoglo a votat împreună cu familia sa. „Am votat pentru o Moldovă pașnică, prosperă și modernă”

  • 20 Octombrie 10:50
Alexandr Stoianoglo a votat împreună cu familia sa. „Am votat pentru o Moldovă pașnică, prosperă și modernă”

Concurentul electoral la alegerile prezidențiale desemnat de Partidul Socialiștilor, Alexandr Stoianoglo, fost procuror-general al Rep. Moldova, a votat astăzi, alături de familia sa.

El a declarat că și-a dat votul pentru „o Moldovă pașnică, prosperă și modernă”.

Concurentul electoral a precizat Republica Moldova „are nevoie de o altă guvernare”.

„Moldova are nevoie de respectarea cetățenilor, oamenilor noștri, indiferent de etnie, vârstă, viziuni politice, religie”, a mai spus Alexandr Stoianoglo. Potrivit candidatului, toate acțiunile trebuie să fie în interesul țării și al cetățenilor.

Alexandr Stoianoglo a spus că a luat un singur buletin de vot și că nu a participat la referendum. El a adăugat, totodată, că este adeptul aspirațiilor europene.

Alexandr Stoianoglo a subliniat că optează pentru o politică externă echilibrată și pentru relații tradiționale cu Uniunea Europeană și Rusia, cu Statele Unite ale Americii și China.

Întrebat care va fi prima țară pe care o va vizita în calitate de președinte, el a răspuns că va merge în Transnistria, susținând că agenda internă este prioritară.

În Republica Moldova astăzi au loc alegeri pentru funcția de președinte și referendumul republican constituțional cu privire la integrarea europeană. Tradițional, secțiile de votare își deschid ușile la ora 07.00, iar alegătorii pot veni să-și exercite dreptul la vot până la ora 21.00.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:2,57 m/s
Mon
9
Tue
12
Wed
12
Thu
12
Fri
10
Arhivă Radio Chișinău