ALERTĂ CU BOMBĂ la Aeroportul Internațional Chișinău

  • 12 Martie 2015 18:40
ALERTĂ CU BOMBĂ la Aeroportul Internațional Chișinău

La bordul unui avion de pe ruta Milano-Chișinău care urmează să aterizeze pe Aeroportul Chișinău, s-ar afla un explozibil, potrivit unei informații primite de către Poliția de Frontieră din partea unei companii turistice.

UPDATE: Cursa aeriana a aterizat pe pista de rezerva, acum, polițiștii de frontiera în comun cu alte autorități efectuează acțiunile necesare în asemenea situații, informează poliția de frontieră.


Compania, la rândul ei, a fost informată prin telefon, de o persoană necunoscută, a anunțat serviciul de presă al Poliției de Frontieră.

Imediat după primirea apelului, angajații Poliției de Frontieră au anunțat toate entitățile care prestează servicii în aeroport în vederea sporirii măsurilor de securitate.

De asemenea, au fost mobilizate toate echipele de intervenție ale serviciilor specializate ale MAI: IP Botanica, Departamentul Situații Excepționale Serviciul Bomb-Tehnic și altele.

Concomitent, în baza apelului telefonic, un grup de intervenții, format din ofițerii de investigații și ofițeri de urmărire penală ai Poliției de Frontieră au demarat acțiuni de identificare a celui care a semnalat existența bombei, se arată în informația prezentată de poliția de frontieră.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,29
Ploaie de intensitate mică
Umiditate:99 %
Vint:6,17 m/s
Fri
17
Sat
19
Sun
20
Mon
20
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău