ALERTĂ cu bombă într-o benzinărie din România

  • 19 Noiembrie 2015 10:43
ALERTĂ cu bombă într-o benzinărie din România

O alertă cu bombă la o benzinărie din centrul municipiului Piatra Neamț a fost semnalată joi dimineață la 112 de o patrulă de ordine publică, a declarat pentru AGERPRES subinspector Elena Bulgărea, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

'Patrula de ordine publică a descoperit în imediata vecinătate a stației de carburanți o poșetă și o geantă abandonată suspect. Patrula a făcut sesizare, iar la fața locului s-au deplasat specialiștii pirotehniști și din cadrul SRI. Zona a fost închisă traficului rutier și pietonal', a declarat subinspector Elena Bulgărea.

Benzinăria se află în centrul municipiului Piatra Neamț, iar în imediata vecinătate se află blocuri de locuit și un centru comercial.
_____________________________________________________________________________________

UPDATE: Alerta cu bombă din municipiul Piatra Neamț a fost ridicată în jurul orei 10:22 după ce proprietarul genții abandonate într-o benzinărie a fost identificat, a declarat, pentru AGERPRES, subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

'Cea care a abandonat geanta este o persoană fără adăpost din municipiul Piatra Neamț. A pus geanta acolo și a plecat să caute prin gunoaie cu ideea că se va întoarce să o recupereze. Alerta cu bombă a fost ridicată, dar echipele SRI continuă procedurile', a afirmat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Joi dimineață, o patrulă de ordine publică a descoperit o geantă abandonată pe o cutie de protecție a gazelor naturale din fața unei stații de carburanți din centrul municipiului Piatra Neamț.

Perimetrul a fost închis traficului rutier pe o rază de 500 de metri, dar pietonii s-au putut apropia la circa 100 de metri.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de Muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:5,66 m/s
Wed
13
Thu
14
Fri
11
Sat
13
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău