Aleksei Navalnîi este comemorat la București. Oamenii au aprins lumânări și au adus flori în fața ambasadei Rusiei

  • 18 Februarie 12:53
Aleksei Navalnîi este comemorat la București. Oamenii au aprins lumânări și au adus flori în fața ambasadei Rusiei

Aleksei Navalnîi este comemorat în Capitală. Mai mulți oameni s-au adunat în fața Ambasadei Rusiei din București, ei au adus flori și lumânări ca un ultim omagiu pentru omul care a avut curajul să se opună Kremlinului.

Chiar dacă autoritățile de la Moscova i-au avertizat vineri pe locuitorii capitalei ruse să nu participe la demonstrații "neautorizate" după anunțul morții principalului opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, rușii au vrut să-i aducă un ultim omagiu celui care a avut curajul să se opună dictaturii de la Kremlin.

Însă poliția din Rusia a luat măsuri represive împotriva persoanelor adunate pentru a comemora moartea liderului opoziției Alexei Navalnîi, iar o organizație pentru drepturile omului susține că cel puțin 100 de persoane au fost arestate.

Cu toate acestea, oameni din mai multe țări europene, precum țările baltice, Polonia, Franța sau Marea Britanie i-au adus un ultim omagiu lui Aleksei Navalnîi și au scandat în stradă sau în fața ambasadelor Rusiei, ținând în mână pancarte cu mesaje în care îl acuzau pe Putin de moartea lui Navalnîi.


Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
23,29
Câțiva nori
Umiditate:31 %
Vint:6,17 m/s
Sun
18
Mon
22
Tue
22
Wed
12
Thu
8
Arhivă Radio Chișinău