Alegeri în Rusia | Vladimir Putin ar fi mulțumit cu orice procent care îi va permite să fie reales încă o dată

  • 18 Martie 2018 10:56
Alegeri în Rusia | Vladimir Putin ar fi mulțumit cu orice procent care îi va permite să fie reales încă o dată

Vladimir Putin a asigurat duminică, după ce a votat la un birou de votare din Moscova, că va fi mulțumit cu orice scor care îi va permite să fie reales pentru al patrulea mandat, relatează AFP.

Întrebat despre procentul de voturi pe care îl consideră satisfăcător, președintele rus a răspuns, conform imaginilor difuzate de AFP TV:"Nu contează atât timp cât îmi dă dreptul de a ocupa funcția de președinte".

"Sunt sigur de programul pe care îl propun țării", a adăugat el, prezentându-se la secția de vot nr. 2151 din cadrul Academiei de Științe din Moscova, unde a votat de mai multe ori în ultimii ani, îmbrăcat în costum negru și purtând o cravată vișinie.

În acest context, portalul newsru.com remarcă faptul că niciun fel de program nu a fost postat pe site-ul candidatului Vladimir Putin, unde s-a găsit loc doar pentru lozinca "Un președinte puternic- o Rusie puternică!" și extrase cu unele promisiuni.

Creditat cu aproximativ 70% din intențiile de vot, în absența principalului său oponent, Aleksei Navalnîi, Vladimir Putin are asigurată realegerea pentru al patrulea mandat, prevăzut să dureze până în 2024. 

Sursa: Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:3,6 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău