Alegeri 2017 | „Tinerii Moldovei” îi îndeamnă pe alegătorii unioniști să voteze cu Maia Sandu

  • 01 Noiembrie 2016 07:17
Alegeri 2017 | „Tinerii Moldovei” îi îndeamnă pe alegătorii unioniști să voteze cu Maia Sandu

Mișcarea civică „Tinerii Moldovei” îndeamnă toți alegătorii cu viziuni unioniste să o susțină, în cel de-al II tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, pe lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu.

Organizația nu a susținut pe nimeni în primul tur, pentru că nu a identificat un singur candidat unionist carismatic, așa cum și-ar fi dorit, de președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, și cel al Partidului „Dreapta”, Ana Guțu, nu au reușit să-și convingă electoratul și unioniștii au preferat pe altcineva sau nu au ieșit la vot, se menționează într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Mișcării „Tinerii Moldovei”.

„Totuși, turul doi e diferit. Dacă nu vreți să ne întoarcem în trecut, trebuie să ieșim la vot cu toții și să ne convingem prietenii (mai ales cei tineri) să se mobilizeze. Să meargă în sat dacă sunt studenți, să își sune rudele din Republica Moldova dacă sunt peste hotare, să își convingă părinții, bunicii să nu voteze dodon; să facă tot ce pot pentru ca în 2018 să avem un președinte care să voteze DA la Referendumul Unirii, adică – Maia Sandu”, spun „Tinerii Moldovei”.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:0 m/s
Sun
16
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău