Alegeri 2016 | Partidul Verde Ecologist îndeamnă alegătorii să o voteze pe Maia Sandu

  • 09 Noiembrie 2016 19:56
Alegeri 2016 | Partidul Verde Ecologist îndeamnă alegătorii să o voteze pe Maia Sandu

Partidul Verde Ecologist din Moldova îndeamnă toți alegătorii să dea dovadă de solidaritate și de responsabilitate și în ziua de 13 noiembrie să participe cu toții la vot și s-o aleagă pe Maia Sandu.

Într-un comunicat de presă, PVEM menționează că în prezent se dă o luptă pe viață și moarte între mafia organizată și cetățenii liberi, între trecut și viitor. Formațiunea consideră că prin vot poporul începe eliberarea instituțiilor statului și face cel mai important pas în renașterea încrederii în propriile forțe și în edificarea statului de drept, transmite IPN.

„Partidul Verde Ecologist din Moldova, ca parte integrantă a familiei partidelor verzi europene, consideră că în actuala campanie electorală majoritatea candidaților au fost lansați de către putere, pentru a crea confuzie în mintea alegătorilor și, astfel, prin minciună și manipulare, să permită reprezentantului sistemului oligarhic din Republica Moldova – Igor Dodon – să ocupe din primul tur, Președinția Republicii Moldova”, se menționează în comunicat.

Potrivit PVEM, „calculele mafiei de la putere au fost date peste cap de către alegătorii responsabili, care au înțeles că Igor Dodon este o marionetă și colacul de salvare a tuturor politicienilor corupți, ei votând pentru un adevărat președinte integru – Maia Sandu”.

Partidul Verde Ecologist menționează că „Igor Dodon va izola Republica Moldova de Ucraina pe care a atacat-o din spate, va declanșa un război rece împotriva României, va anula Acordul de asociere cu Uniunea Europeană și îi va lipsi pe moldoveni de dreptul de a circula în Europa fără vize”.

PEVM mai menționează că „bătălia cea mare se va da în ziua de 13 noiembrie și, cetățenii au datoria să iasă cu toții la vot și să smulgă instituțiile statului din ghearele oligarhiei și a mafiei criminale”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:47 %
Vint:4,63 m/s
Tue
19
Wed
13
Thu
13
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău