Alegeri 2016 | Ministrul liberal al Apărării le cere alegătorilor să voteze cu Maia Sandu

  • 03 Noiembrie 2016 15:15
Alegeri 2016 | Ministrul liberal al Apărării le cere alegătorilor să voteze cu Maia Sandu

Ministrul Apărării, Anatol Șalaru, le cere tuturor mebrilor Partidului Liberal, formațiune pe care o reprezintă în Guvernul Republicii Moldova, dar și tuturor cetățenilor Republicii Moldova, să iasă la vot pe 13 septembrie și să voteze cu candidatul PAS, Maia Sandu, în cel de-al II-lea tur al scrutinului prezidențial.

„Ca ministru al Apărarii vă pot spune că venirea lui Igor Dodon la putere va transforma Republica Moldova într-un pion în mana Rusiei și îl va folosi pentru a lovi atât în Ucraina, cât și în România. Venirea lui Igor Dodon la putere înseamna nu doar reorientarea strategică a Republicii Moldova, dar și perpetuarea statului nefunctional. Sunt ministru în actualul Guvern și stiu că nu toate lucrurile sunt cum ar trebui și ca este loc de mai bine. Un președinte dedicat reformelor instituționale, profunde este ceea ce are astazi nevoie Republica Moldova”, își argumentează apelul Anatol Șalaru, într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook.

Într-un mesaj publicat, la fel, pe Facebook acum două zile, liderul PL, Mihai Ghimpu s-a arătat destul de sceptic în ceea ce privește șansele Maiei Sandu de a-l învinge pe Igor Dodon, deși i-a urat, la rândul său, succes în cel de-al doilea tur al scrutinului prezidențial.

Mihai Ghimpu a fost eliminat din cursa prezidențială după primul tur de scurtin, în care a acumulat 1,8 la sută din sufragiile valabil exprimate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,57 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău