Alegeri 2016 | Igor Dodon promite că va participa la dezbaterile electorale cu Maia Sandu

  • 01 Noiembrie 2016 14:59
Alegeri 2016 | Igor Dodon promite că va participa la dezbaterile electorale cu Maia Sandu

Candidatul socialiștilor la funcția de șef al statului, Igor Dodon, promite că va participa la dezbaterile electorale cu adversara sa, Maia Sandu, lider al Partidului Acțiune și Solidaritate, și spune că-i va adresa întrebări „pe care alții s-au temut sau n-au știut să i le adreseze”.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon susține că Maia Sandu nu ar fi deloc sinceră și corectă și că „are mai multe schelete în dulap”, pe care ar intenționa să le scoată la vedere.

În alt context, Igor Dodon anunță că a convocat astăzi toți liderii teritorial ai PSRM, pentru a discuta cu ei modalitățile de mobilizare generală a cetățenilor la vot, pe 13 septembrie, propunându-și ca obiectiv să asigure o prezență de minim 60 la sută.

 

Amintim că în campania electorală pentru primul tur al alegerilor prezidențiale Igor Dodon nu s-a prezentat la niciuna din dezbaterile electorale la care a participat și Maia Sandu, delegând de fiecare dată un reprezentant al partidului său, de cele mai deseori pe consilierul municipal Ion Ceban.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:6,17 m/s
Sat
15
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău