Alegeri 2016 | Igor Dodon face apel la calm după încheierea alegerilor prezidențiale

  • 13 Noiembrie 2016 21:55
Alegeri 2016 | Igor Dodon face apel la calm după încheierea alegerilor  prezidențiale

În discursul său de după închiderea secțiilor de vot în Republica Moldova, candidatul socialist Igor Dodon s-a referit la campania electorală pe care a calificat-o drept una ”foarte dificilă, care a tulburat societatea”.

Igor Dodon a făcut apel la calm. El le-a a mulțumit tuturor susținătorilor săi, inclusiv liderilor acelor partide care s-au pronunțat în sprijinul său.

„A fost o campanie foarte dificilă, care a tulburat societatea. Aceste alegeri au consolidat în premieră stânga din Republica Moldova. Mulți vor fi nemulțumiți, dar totuși alegerile s-au încheiat”.

Igor Dodon s-a adresat și adversarei sale, Maia Sandu.

„Haideți să nu tulburăm spiritele în societate. Scopul nostru, al celor doi contracandidați, este să asigurăm un echilibru. Mă adresez oponentului meu, haideți să chemăm oamenii la calm, nu avem nevoie de tulburări și de destabilizare în societate. Alegerile s-au încheiat. Înțeleg că aveți emoții. Nu se primește acum, cel mai probabil nu va reușit. Încercați peste patru ani. Dar nu trebuie tensiunile astea în societate. Cetățenii au ales deja președintele”.

Igor Dodon a îndemnat-o pe Maia Sandu să accepte rezultatul alegerilor, oricare ar fi acesta.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:43 %
Vint:2,57 m/s
Mon
16
Tue
19
Wed
13
Thu
13
Fri
13
Arhivă Radio Chișinău