Air Moldova anulează zboruri pe 4, 5 și 6 martie. Compania invocă deficiență de flotă

  • 04 Martie 2023 11:45
Air Moldova anulează zboruri pe 4, 5 și 6 martie. Compania invocă deficiență de flotă

Compania Air Moldova anunță despre anularea mai multor curse pe data de 4, 5 și 6 martie, dar și despre reorganizarea orarului. Operatorul își motivează deciziile prin faptul că deține o deficiență de flotă – două dintre aeronave sunt indisponibile, a treia este la deservire tehnică planificată și obligatorie, transmite IPN.

„Air Moldova lucrează în continuare la diminuarea consecințelor. Echipa noastră este în continuă căutare și implementare a soluțiilor pentru a putea restabili frecvența zborurilor și a completa flota. Stimați pasageri, ne cerem scuze pentru disconfortul creat, în zilele ce urmează vă rugăm să verificați cu atenție notificările primite la adresa de email. Vom informa regulat despre schimbările de orar”, se arată într-un comunicat de presă al operatorului.

Pe 4 martie sunt anulate zborurile spre și din Varșovia și Londra, iar pe 5 martie cele spre și din Frankfurt, Dusseldorf, Istanbul, Roma, Bologna, Dublin și Tbilisi. De asemenea, sunt anulate zborurile spre și din Frankfurt, Milano, Tel Aviv și Varșovia, programate anterior pentru 6 martie. Pentru asistență, persoanele pot apela la nr de telefon: 022830830, care activează în aceste momente 24/24.

În contextul anulărilor Air Moldova din ultimele zile, dar și al anunțului Wizz Air de a-și sista din 14 martie zborurile din și spre Chișinău, Autoritatea Aeronautică Civilă a venit cu mai multe recomandări. Instituția preciza că, dacă un zbor întârzie sau se anulează, pasagerii trebuie sa beneficieze de asistență și deservire, inclusiv în eventualitatea unei redirecționări. De asemenea, în mai multe cazuri au dreptul la o compensație.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,06 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău