Agenția Mondială Antidoping a anunțat suspendarea laboratorului antidoping de la New Delhi

  • 23 August 2019 10:17
Agenția Mondială Antidoping a anunțat suspendarea laboratorului antidoping de la New Delhi

Agenția Mondială Antidoping (AMA/WADA) a anunțat joi suspendarea laboratorului antidoping de la New Delhi (India), pentru o durată de maximum șase luni, din cauza neregulilor constatate la una dintre metodele sale de analiză, informează AFP, preluat de Agerpres.

Suspendarea, intrată în vigoare pe 20 august, a fost decisă pentru neconformitate la Standardul internațional pentru laboratoare (SIL) al AMA/WADA, a precizat organizația internațională într-un comunicat.

Aceste nereguli au fost constatate cu ocazia unei vizite a experților agenției mondiale, la una dintre metodele de analiză practicate de acest laborator, așa numita analiză prin cromatografie gazoasă - combustie - spectrometrie de masă a raporturilor izotopice, precizează organizația.

Pe durata suspendării laboratorului de la New Delhi, eșantioanele vor fi încredințate spre analizare unui alt laborator agreat.

Laboratorul indian poate face apel împotriva acestei suspendări sau poate solicita reacreditarea după șase luni, dacă procedurile de analiză vor fi puse în conformitate până atunci.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
23,29
Câțiva nori
Umiditate:44 %
Vint:6,17 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău