Află cum vor circula troleibuzele între 12 și 16 iunie

  • 11 Iunie 2015 19:33
Află cum vor circula troleibuzele între 12 și 16 iunie

Circulația rutieră pe strada Negruzzi din capitală va fi suspendată pe parcursul mai multor zile în scopul executării lucrărilor de reconstrucție a rețelelor de canalizare, transmite IPN.

Lucrările vor fi efectuate începând de vineri și până marți 16 iunie, între orele 21.00 seara și 06.00 dimineața.

Va fi sistată circulația rutiere pe bd. Iurie Gagarin, tronsonul de la intersecția cu bd. Decebal și Șoseaua Muncești până la str. Albișoara și pe sensul giratoriu de la bd. Constantin Negruzzi spre str. Albișoara.

Rutele de troleibuz nr. 1 și nr. 5 se anulează pe perioada efectuării lucrărilor. Rutele  nr. 4 și nr. 8 vor circula pe viaduct, pe perioada lucrărilor. Traseul troleibuzului nr.  20 – se scurtează până la Gara feroviară. Ruta nr. 19 de autobuz se anulează pe perioada efectuării lucrărilor. Celelalte rute vor circula pe străzile adiacente.

*

Ruta nr. 28 – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Tighina, str. București, str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele nr. 3, 122 și „A” - în direcția spre centrul urbei: de pe bd. Dacia pe viaduct, str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit, retur – pe traseul stabilit. Ruta nr. 18 se scurtează până la Gară.

Rutele nr. 33, 44, 49 – în direcția spre centrul urbei: de pe bd. Dacia pe viaduct, str. București, str. Ismail, str. Avraam Iancu, str. Tighina, retur – pe traseele stabilite.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:77 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău